Lista på terapi i polyvänliga rum

Återkommande frågar människor mig om bra och polyvänliga terapeuter som har en förståelse för normöverskridande relationer. Jag vill därför tipsa dig som letar efter såna om RFSU-kliniken (Stockholm). Alla som jobbar med familjerådgivning där är införstådda med att relationer kan så olika ut, och väl insatta i normöverskridande sätt att leva och vilja leva. Du hittar dem här.  

Jag är å andra sidan väl medveten om att alla inte kan kan ta sig till RFSU-kliniken för familjerådgivning, och då (och annars också!) är Tanja Suhinina, psykolog på Eros&Psyke ett jättebra alternativ eftersom hon ger sessioner via skärm för dig/er som bor någon annanstans i landet. Jag har personligen mött Tanja och vet att hon är supertydlig, saklig, smart – och väl insatt i såväl ensamma, tvåsamma som flersamma relationsutmaningar. Tanja tar också emot par/konstellationer. Du hittar henne här.

Jag har inte personlig erfarenhet av, men har hört andra rekommendera:

Rekommenderar sig själva gör:

Har du personlig erfarenhet av någon annan terapeut eller mottagning som är väl insatt i normöverskridande relationer, eller är du själv en sån och vill att jag lägger till dig på listan ovan? Mejla mig!

Det är inte alltid problembaserad terapi man letar efter. Ibland är det bara utrymmet för samtal om livet och relationer man behöver. Känns det mer rätt för dig att utforska dig själv och dina relationer ur ett större perspektiv, är du varmt välkommen till existentiell coaching hos mig via Existentiella Rummet. Eller haka på vårt fina retreat i november!

Scroll to Top