AKTUELLT

Följ med mig på retreat!

Kom och ta hand om den viktigaste relationen du har – den till dig själv. Den 10-13 november är det dags igen för Talande Tystnad, retreaten jag håller två gånger per år. Det är en tyst retreat, men med dagliga existentiella samtal.

”Att bara prata om det som är på riktigt viktigt.
Att slippa prata om allt som inte är det.”

En grulen novemberhelg lämnar vi stan för det lilla stället vid den lilla sjön. Världens vackraste bastu drar oss dit, igen och igen. Och den där oslagbara kombinationen av att bara prata om det som är på riktigt viktigt, och slippa prata om allt som inte är det. Yoga för att komma in i kroppen. Meditation för att bli uppmärksam på vad som pågår inuti. Existentiella samtal för att utforska och förstå det. Tystnad däremellan för att få vara med det som är. Kärleksfullt tillagad vegetarisk mat. Ett vinterbad utan ett enda pip. Dessutom är retreatet helt skärmfritt. Visst låter det oemotståndligt? Och kanske lite läskigt, jag vet. Men oroa dig inte. Det blir fint, jag lovar!

Talande Tystnad passar dig som är nyfiken på tystnad, yoga, meditation och existentiella samtal, men som kanske aldrig provat någotdera, eller bara en eller ett par av dem. Är du en van yogi eller meditatör kanske det är tystnaden i kombination med de existentiella samtalen som blir en ny upplevelse. Och har du deltagit tidigare så vet du att du kommer att åka hem med lite klarare blick, lite mjukare kropp, och lite skärptare sinne för vad som är på riktigt viktigt i just ditt liv. 
Läs mer och anmäl dig här!

Relationsretreat

Häng med på Relationsretreat! Lär er att göra en tempmätning på er relation, att förhandla om era resurser – och att skriva ett relationsmanifest. Dessutom blir det lite närhetsövningar och coaching och annat smått och relationsgott. Allt det där ni instinktivt anar skulle göra er relation lite bättre, men inte riktigt vet hur ni ska få till. Det blir intensivt, utmanande – och härligt! Öppet för alla konstellationer, men, begränsat antal platser. Mejla mig för att bli uppsatta på listan och få mer info.

Kom och prata om det som är på riktigt viktigt

Modiga Relationer och Existentiella Rummet är sambos på Ringvägen 126, två minuter från Skanstull. Dit är du välkommen om du vill utforska dig själv och dina relationer ur ett existentiellt perspektiv. Läs mer här.

RFSU Fria Relationsgruppen med Existentiella Samtalsgruppen hösten 2022!

29 aug

26 sep

31 okt

28 nov

19 dec

Som vanligt utforskar vi vad du väljer, när du väljer, och hur. Någon (du?) blir coachad i en personlig fråga som rör relationer i någon form, och sen följer vi upp med ett reflekterande gruppsamtal. Jag coachar och modererar samtalet, och lyfter fram existentiella aspekter under det.

Det här är inte en träff för dig som vill diskutera relationer rent allmänt, utan för dig som vill gå djupare på ett personligt plan. Det är helt okej att bara dyka upp vid enstaka tillfällen. Mötena pågår kl. 18-20:15 och det är viktigt att du passar tiden. Dörrarna stängs prick kl 18. En vegetarisk/glutenfri fika serveras vid varje tillfälle.

Jag gör det här på helt ideell basis och det innebär att du deltar helt kostnadsfritt, under förutsättning att du är medlem i RFSU förstås, men det är du väl? Om inte, så bli det bums! Det blir du här: rfsu.se/medlem

Samtliga träffar hålls i RFSU:s lokaler på Alsnögatan 7 på Södermalm. Du behöver anmäla dig för att delta. Det gör du här. (Det är redan fullbokat på alla träffar, och väntelistan är också nästan full för nästan alla, jag vet, jag vet, men sätt upp dig ändå! Du vet, livet. Det händer saker, och plötsligt kanske det finns en stol med just ditt namn på ledig!

Rulla till toppen
Scroll to Top