Evolve Fest, onlinefestival för relationsentusiaster 17-21 mars

”EVOLVE FEST is a 5-day GLOBAL online Festival. Bringing together relationship enthusiasts from all over the world.”

Om du känner dig som en relationsentusiast har jag en kod som ger 25 procents rabatt. Boka i så fall din biljett här: https://www.evolvefest.online/martina och ange MARTINA25 som kod. Jag har också ett par gästkoder som gör det helt kostnadsfritt att delta. Mejla mig om du hjärtinnerligt gärna vill gå på festivalen men just nu inte har ekonomisk möjlighet, så delar jag ut dem enligt först till kvarn-principen. Och vill du höra mig försöka uttala Courageous Relating och lite annat på engelska, så är du varmt välkommen att delta på min interaktiva föreläsning på temat på fredag den 19 mars kl 15-16:30.

https://sched.co/iMjq

aktiviteter via RFSU Stockholm Fria Relationsgruppen

Under pandemin är Existentiella Samtalsgruppen inställd. Istället ger jag en enskild onlinesession per månad. Du kan boka in dig/sätta upp dig på väntelistan här: https://simplesignup.se/event/177178

Aktivist javisst!

Har du en plattform och vill vara med och samarbeta kring politisk påverkan? Jag har startat “Tvärpolitiskt nationellt nätverk för att modernisera familjebegreppet” eftersom jag ser behovet av en gemensam formulering av behov, problem och lösningar. Tillsammans kan vi få större genomslag än var och en för sig. Vill du gå med? Det gör du genom att mejla mig, eller, genom att söka upp facebookgruppen och ansöka om medlemskap.

Scroll to Top